opc_loader

Menu

Keyless Entry Sleutel Beveiliging

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Aanmelden

.

        Welkom bij Barsema Recreatie. Volg ons op: Facebook, Instagram & Youtube voor informatie en aanbiedingen. Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt u graag op weg.

Wij leveren door geheel Europa, desgewenst op uw reisbestemming zodat u direct verder kunt genieten van uw reis.

   Bienvenidos clientes españoles, Benvenuti clienti italiani,  Willkommen deutsche Kunden, Bem-vindos clientes portugueses, Velkommen danske kunder, Bun venit clienților români, Witamy polskich klientów 

Fietsendragers Dissel Montage

Een dissel fietsendrager is geschikt voor verschillende soorten fietsen, waaronder elektrische fietsen. Het is belangrijk om te controleren of de fietsendrager het gewicht van de fietsen kan dragen en of het geschikt is voor het type caravan dat u heeft. Daarnaast is het belangrijk om de montage-instructies goed te volgen om ervoor te zorgen dat de fietsendrager veilig en stevig is bevestigd.

Bovendien is een dissel fietsendrager voor caravans vaak voorzien van een kantelmechanisme, waardoor het gemakkelijk is om bijvoorbeeld de gasflessen of de disselbak te bereiken zonder dat u de fietsen hoeft te verwijderen. Hierdoor wordt het gemakkelijker om uw spullen op te bergen en heeft u meer ruimte om te manoeuvreren.

Kortom, een dissel fietsendrager voor caravans is een handige en efficiënte manier om fietsen mee te nemen op vakantie. Het zorgt voor een betere balans van de caravan, bespaart bagageruimte en is voorzien van handige functies om uw vakantie nog aangenamer te maken.

Wij kunnen uw bestelde fietsendrager assembleren en monteren in onze werkplaats. Neem voor het bestellen contact met ons op. 

Filters
€ 44
€ 469
Merken
Breedteproduct
Breedteverpakking
Brutogewicht
Categorie
Consumentenartikel
Diepteproduct
Hoogteproduct
Hoogteverpakking
Kleur
Lengteproduct
Lengteverpakking
Materiaal
Maximaletoegestaangewicht
Model
Nettogewicht
Onderdelenartikel
Onderdelenlijst
Plaatsbepaling
Prijseenheid
Productgroep
Ve
Ve Aantal
Voorraad

    10 Artikelen