opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Aanmelden
Meer dan 130 merken!

Filters
€ 99
€ 489
Merken
Accessoires
Breedteproduct
Breedteverpakking
Categorie
Consumentenartikel
Hoogteproduct
Hoogteverpakking
Kleur
Lengteproduct
Lengteverpakking
Materiaal
Maxdraaggewicht
Maximaletoegestaangewicht
Model
Nettogewicht
Onderdelenlijst
Plaatsbepaling
Prijseenheid
Productgroep
Technischedocumentatie
Ve
Ve Aantal
Voorraad
  Onze Merken
  Winkelwagen
  Recensies
  Geen reviews

  Fietsendragers Dissel Montage

  Een dissel fietsendrager is geschikt voor verschillende soorten fietsen, waaronder elektrische fietsen. Het is belangrijk om te controleren of de fietsendrager het gewicht van de fietsen kan dragen en of het geschikt is voor het type caravan dat u heeft. Daarnaast is het belangrijk om de montage-instructies goed te volgen om ervoor te zorgen dat de fietsendrager veilig en stevig is bevestigd.

  Bovendien is een dissel fietsendrager voor caravans vaak voorzien van een kantelmechanisme, waardoor het gemakkelijk is om bijvoorbeeld de gasflessen of de disselbak te bereiken zonder dat u de fietsen hoeft te verwijderen. Hierdoor wordt het gemakkelijker om uw spullen op te bergen en heeft u meer ruimte om te manoeuvreren.

  Kortom, een dissel fietsendrager voor caravans is een handige en efficiënte manier om fietsen mee te nemen op vakantie. Het zorgt voor een betere balans van de caravan, bespaart bagageruimte en is voorzien van handige functies om uw vakantie nog aangenamer te maken.

  Wij kunnen uw bestelde fietsendrager assembleren en monteren in onze werkplaats. Neem voor het bestellen contact met ons op. 

  Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1