opc_loader

Menu

Keyless Entry Sleutel Beveiliging

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Aanmelden

.

        Welkom bij Barsema Recreatie. Volg ons op: Facebook, Instagram & Youtube voor informatie en aanbiedingen. Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt u graag op weg.

 

Buscamper RVS protectie, design en transport accessoires

Nieuw bij Barsema Recreatie!

Vanaf het voorjaar 2024 kunt u bij ons terecht voor hoogwaardige RVS Imperialen, Loopplanken, Sidebars, Rearbars en Opstaptreden. 

Deze artikelen zijn allemaal maatwerk artikelen. Wij nemen u het werk uit handen als het gaat om uitzoeken en monteren van deze producten.

Lees hieronder de mogelijkheden om uw Buscamper te verfraaien.

Wij leveren voor de diverse merken buscampers de fraaiste RVS oplossingen om uw camper te beschermen, het vervoeren van kampeeruitrusting te vergemakkelijken en uw buscamper een fraaie look te geven!

                   

Imperialen 

Grote spullen en lange lading meenemen die niet in je buscamper past? Dan is een imperiaal de perfecte oplossing. Het is een eenvoudige manier om extra ruimte toe te voegen aan je camper en de beschikbare ruimte zo goed als helemaal te verdubbelen. Je kunt gemakkelijk dakkoffers, tenten, daktenten en extra kampeer attributen veilig vervoeren op het dak van je buscamper. Met een imperiaal bespaar je niet alleen kostbare ruimte in je buscamper, het ziet er ook nog eens enorm stoer uit!

Loopplanken

Stap veilig het dak van je buscamper op met onze hoogwaardige loopplanken. Onze loopplanken zijn voorzien van anti-slip profiel. Onder vrijwel alle weerstypen staat dit profiel garant voor voldoende grip. Naast de antislip perforatie zijn lekgaten aangebracht. Hierdoor blijft er nooit water in staan wat eventueel kan invriezen. Perforatie is de beste keuze op het gebied van anti-slip. Onze loopplanken zijn gemaakt van roestvrijstaal, waardoor ze bestand zijn tegen alle weersinvloeden en langdurig meegaan. Daarnaast is RVS sterker en lichter dan aluminium omdat er geen gebruik gemaakt wordt van constructieve aanhechtingen. RVS is van zichzelf al sterk genoeg!

Sidebars

Sterk, veerkrachtig & licht van gewicht

Voorkom vervelende schade aan jouw buscamper met onze sidebars. Of het nu gaat om een paaltje, stoeprandje of een ander obstakel, een RVS sidebar biedt de juiste bescherming voor de dorpel en schuifdeur. Dankzij het duurzame materiaal en de dikwandige buis zijn onze sidebars bestand tegen de zwaarste uitdagingen. En zelfs als er toch een kras op komt, is dat geen probleem voor het sterke RVS, dat sterker en lichter dan aluminium is. Met de sidebars van Barsema Recreatie ben je verzekerd van optimale bescherming en een stijlvolle uitstraling voor jouw buscamper!

Rearbars 

Geen zorgen meer over beschadigingen aan jouw buscamper tijdens het parkeren en beladen. Barsema biedt de oplossing met RVS rearbars. RVS is sterker en lichter dan aluminium. Deze beschermen niet alleen, maar geven jouw camper ook een stoere uitstraling. Bovendien zijn ze geschikt voor trekhaak en parkeersensoren. Combineer met andere RVS accessoires voor optimale bescherming en functionaliteit. Maatwerk is mogelijk voor een perfecte pasvorm. Daarnaast zijn onze rearbars ook geschikt om te combineren met andere RVS accessoires!

Opstaptreden 

Met een RVS opstaptrede van Barsema Recreatie maak je het camperen lichter en eenvoudiger. Door gebruik te maken van een opstaptrede halveer je namelijk de in- en uitstaphoogte. Dit kan een groot verschil maken wanneer er veel gebruik wordt gemaakt van de achteringang van uw camper. De opstaptreden van Barsema zijn praktisch en gebruiksvriendelijk. Ze kunnen eenvoudig worden bevestigd en bieden een veilige en stabiele basis. Het antislipprofiel zorgt voor voldoende grip, zodat je met een gerust hart veilig in en uit je buscamper kunt stappen.

Deurladders

Veilig, licht van gewicht & slipvast. Barsema Recreatie hecht veel waarde aan jouw veiligheid. Daarom bieden we RVS deurladders aan waarmee je zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden de lading op het dak van jouw buscamper veilig kunt vastzetten. Dankzij het geperforeerde RVS op de traptreden heb je altijd voldoende grip. RVS is sterker en lichter dan aluminium en daarom een perfect materiaal om deurladders te produceren. Onze deurladders zijn niet alleen slipvast, maar ook super sterk en toch licht van gewicht dankzij de juiste wanddikte. Zo kun je veilig en efficiënt gebruik maken van de deurladder op jouw buscamper! Het gestroomlijnde ontwerp en de solide afwerking van de deurladders dragen niet alleen bij aan een professioneel voorkomen, maar verzekeren ook extra veiligheid en gebruiksgemak. Kies voor deurladders die bij het design van je buscamper passen en tegelijkertijd zorgen voor een veilige toegang tot het dak.

Filters
€ 0
€ 0
Voorraad

    3 Artikelen