opc_loader

Menu

Keyless Entry Sleutel Beveiliging

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Aanmelden

.

        Welkom bij Barsema Recreatie. Volg ons op: Facebook, Instagram & Youtube voor informatie en aanbiedingen. Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt u graag op weg.

Wij leveren door geheel Europa, desgewenst op uw reisbestemming zodat u direct verder kunt genieten van uw reis.

   Bienvenidos clientes españoles, Benvenuti clienti italiani,  Willkommen deutsche Kunden, Bem-vindos clientes portugueses, Velkommen danske kunder, Bun venit clienților români, Witamy polskich klientów 

Mover Afstandsbediening

Niets is zo vervelender als dingen kwijt raken. Zo ook de afstandsbediening van een mover. Lag hij nou in de caravan? De disselbak? In de keukenla van de caravan of had u hem nou toch in de auto gelegd zodat hij thuis -uiteraard zonder batterijen- kon overwinteren. In het ergste geval was hij toch blijven liggen op de disselafdekking en is tijdens het rijden.... u raadt het al...  

Defect raken kan natuurlijk ook. Batterijen die gelekt hebben zijn een voorname oorzaak. Vocht en valschade is ook niet bevordelijk maar dat weten we natuurlijk wel. 

Hopelijk kunnen wij u spoedig helpen aan de juiste afstandsbediening. Vandaag besteld, overmorgen in huis zodat u gauw weer verder kunt moveren!
Filters
€ 4
€ 268
Merken
Breedteproduct
Consumentenartikel
Hoogteproduct
Keurmerk
Kleur
Lengteproduct
Materiaal
Model
Nettogewicht
Onderdelenlijst
Prijseenheid
Primairebasiskleur
Productgroep
Secundairebasiskleur
Ve
Ve Aantal
Voorraad

    8 Artikelen