opc_loader

Menu

Keyless Entry Sleutel Beveiliging

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Aanmelden

.

        Welkom bij Barsema Recreatie. Volg ons op: Facebook, Instagram & Youtube voor informatie en aanbiedingen. Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt u graag op weg.

 

Accessoires

Gastechniek speelt een essentiële rol in de veilige en efficiënte werking van apparatuur zoals campers, caravans en andere gasgestookte toepassingen. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zijn er verschillende merken die hoogwaardige gastechniekproducten en accessoires leveren, waaronder Truma, Smev, Cramer en GOK.

Truma is een bekend merk dat zich richt op de ontwikkeling van innovatieve gastechnische oplossingen. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder drukregelaars, gasdetectoren, gasafsluiters en andere accessoires. Daarnaast staat Truma bekend om hun geavanceerde diagnosegereedschappen, zoals de Truma Diagnosetool, waarmee gebruikers problemen met het gas- en verwarmingssysteem kunnen identificeren en oplossen.

Smev is een gerenommeerd merk dat zich specialiseert in keukenapparatuur voor campers en caravans. Ze leveren hoogwaardige gasgestookte kookplaten, ovens, spoelbakken en andere gastechnische componenten. Smev Thermokoppels zijn bijvoorbeeld essentiële onderdelen van gasgestookte kookplaten, die zorgen voor een veilige en betrouwbare gasverbinding.

Cramer is een merk dat bekend staat om zijn betrouwbare gastechnische producten, zoals branderkoppen en thermokoppels. De branderkoppen van Cramer, zoals de EK2000 30mbar variant, bieden een efficiënte verbranding en zijn geschikt voor verschillende gasgestookte apparaten. De thermokoppels van Cramer, zoals de CE99 35cm variant, zorgen voor een stabiele gaslevering en veilige werking van de apparatuur.

GOK is een merk dat zich richt op gasregelsystemen en accessoires. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder gasfleswegers, gasniveaumeters, gasafsluiters en gasdrukregelaars. De GOK Gasfleswegers, zoals de Senso4S en Senso4s Plus, helpen bij het controleren van het gewicht van de gasfles om ervoor te zorgen dat je altijd voldoende gasvoorraad hebt tijdens je reizen.

Deze merken, Truma, Smev, Cramer en GOK, hebben zich gevestigd als vertrouwde en betrouwbare spelers in de gastechnieksector. Met hun hoogwaardige producten en accessoires zorgen ze voor een veilige en efficiënte gasvoorziening, zodat gebruikers vol vertrouwen kunnen genieten van hun kampeer- en reiservaringen. Of het nu gaat om het reguleren van de gasdruk, het controleren van het gasniveau of het creëren van een betrouwbare gasverbinding, deze merken bieden de benodigde gastechniekoplossingen voor de behoeften van camper- en caravanliefhebbers.

Filters
€ 2
€ 129
Merken
Brochures
Categorie
Consumentenartikel
Diameterproduct
Keurmerk
Kleur
Lengteproduct
Materiaal
Model
Nettogewicht
Prijseenheid
Productgroep
Technischedocumentatie
Ve
Ve Aantal
Waterstofdichtheid
Voorraad

    18 Artikelen