opc_loader

Menu

Keyless Entry Sleutel Beveiliging

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Aanmelden

.

        Welkom bij Barsema Recreatie. Volg ons op: Facebook, Instagram & Youtube voor informatie en aanbiedingen. Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt u graag op weg.

 

Slangen

Bij caravans en campers is een veilige en betrouwbare gasvoorziening van groot belang. Hierbij spelen gasslangen en de mogelijkheden voor gasflessen een cruciale rol. Verschillende merken, zoals GOK en Truma, bieden hoogwaardige producten en oplossingen op dit gebied. Laten we eens kijken naar de gasslangen en mogelijkheden voor gasflessen, met specifieke aandacht voor deze twee merken.

  1. Gasslangen: GOK en Truma staan beide bekend om hun hoogwaardige gasslangen die voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Ze bieden verschillende typen gasslangen die geschikt zijn voor caravans en campers.
  • GOK-gasslangen: GOK biedt een breed scala aan gasslangen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Ze hebben propaan-/butaanslangen, rubberen gasslangen en RVS-gasslangen in hun assortiment. GOK-gasslangen worden gekenmerkt door hun duurzaamheid, betrouwbaarheid en hoge veiligheidsniveau.

  • Truma-gasslangen: Truma staat bekend om zijn innovatieve en kwalitatief hoogwaardige gasslangen. Ze bieden onder andere propaan-/butaanslangen en RVS-gasslangen. Truma-gasslangen worden gekenmerkt door hun flexibiliteit, veiligheid en gebruiksgemak.

Bij het selecteren van een gasslang is het belangrijk om te kijken naar de specificaties en certificeringen van het product. GOK en Truma zorgen ervoor dat hun gasslangen voldoen aan de geldende normen en voorschriften, waardoor ze veilig en betrouwbaar zijn voor gebruik in caravans en campers.

Filters
€ 2
€ 52
Merken
Categorie
Consumentenartikel
Diameterproduct
Kleur
Lengteproduct
Maatvoeringingangsaansluiting
Maatvoeringuitgangsaansluiting
Materiaal
Model
Prijseenheid
Productgroep
Typeingangsaansluiting
Ve
Ve Aantal
Verstelbaarvantot
Werkdruk
Voorraad

    30 Artikelen