opc_loader

Menu

Keyless Entry Sleutel Beveiliging

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Aanmelden

.

Welkom bij Barsema Recreatie. Volg ons op: Facebook, Instagram & Youtube voor informatie en aanbiedingen. Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt u graag op weg.

Set 2x Sleeping Battery 2032 inclusief KIWA Sticker

Artikelnummer: CLSSB2032DUO

Sleeping Battery Duopack

Controleer voordat u een bestelling plaatst of uw sleutel is voorzien van een CR2032 Batterij. Dit betreft een speciale bestelling - uit veiligheidsoverwegingen kunnen bestelde artikelen niet retour worden genomen. 

Deze slimme batterij heeft een ingebouwde bewegingssensor, die de autosleutel na 3 minuten zonder beweging in slaapmodus zet. Er zijn geen aanpassingen aan het voertuig of de autosleutel nodig.

Sleeping Battery wordt standaard in een duoverpakking verkocht. Hiermee kunt u de hoofdsleutel en de reservesleutel beveiligen. 

99,95 94,95
U bespaart: 5%

Personalieer uw Caravan of Camper |  Onderhouden is behouden! | Goed voorbereid op reis | Barsema Recreatie | [technische] caravan-, camper- en kampeerartikelen | Snelle levering, vriendelijke service en snelle levering | Vragen?  Whatsapp of mail naar info@barsema-recreatie.nl   |  Bekijk hier onze reviews op Trustpilot! | 

Voorraad:
36 items
EAN
CLSSB2032DUO
SKU
CLSSB2032DUO
Beschrijving

SLEEPING BATTERY

DE BESTE RFID BESCHERMING VOOR CAMPER & AUTOSLEUTELS


Sleeping Battery® is een doorbraak op het gebied van Keyless Entry beveiliging. Deze slimme batterij brengt de sleutel na 3 minuten zonder beweging in slaapstand. Hierdoor zendt de sleutel geen signaal meer uit en kan de auto niet gestolen worden door relay-attack.

Sleeping Battery® is geschikt voor alle voertuigen die een keyless systeem hebben en waar een 2032 batterij in de sleutel zit.

• 3V lithium knoopcel
• Beschermt uw auto na 3 minuten
• Slaapmodus bij geen beweging
• Schakelt autosleutel communicatie uit
• Geen aanpassingen aan het voertuig nodig, u hoeft alleen de 2032 batterij te vervangen voor onze 2032 Sleeping Battery

Sleeping Battery wordt geleverd in een duopack, zodat u zowel de hoofd- als de reservesleutel kunt beveiligen.
Voordeelverpakking, verpakt per 2 stuks.

Bij de set inbegrepen: 

- KIWA/SCM sticker met aanmeldnummer.
- QR-code met doorverwijzing naar montagevoorschrift en gebruikershandleiding.

Met dit aanmeldnummer is het mogelijk om de set met Sleeping Batteries te certificeren.

Dit kan echter alleen gedaan worden door een erkend KIWA/SCM inbouwstation.
 

Extra informatie

Hoe werkt het?

In de media worden vaak nieuwsberichten over autodiefstal geplaatst waarbij criminelen gebruik maken van nieuwe technieken. Een van de technieken die vaak gebruikt wordt is een zogenaamde "Relay Attack". 

Het doelwit van deze vorm van diefstal zijn voertuigen met een Keyless Entry en Keyless Go systeem. Zulke systemen gebruiken een slimme sleutel en het signaal daarvan wordt opgevangen en verlengd. Normaal gesproken mag de afstand tussen sleutel en voertuig maximaal ongeveer 1 meter zijn om hem met het Keyless systeem te kunnen openen en starten. Door het signaal te kopiëren en te verlengen kunnen criminelen dit op een afstand van enkele honderden meters.

Wat is Relay Attack?

Relay attack is een vorm van autodiefstal zonder sleutel. Criminelen omzeilen de keyless entry beveiliging door het signaal van de autosleutel te verlengen vanuit de woning. Relay Attack kan geruisloos en razendsnel uitgevoerd worden en is daarom erg populair onder criminelen. 

De oplossing

Sleeping Battery heeft een ingebouwde bewegingssensor. 

Als de sleutel 3 minuten niet beweegt dan zal de bewegingssensor ervoor zorgen dat de batterij in slaapmodus gaat. Hierdoor wordt er geen signaal meer door de sleutel uitgestuurd en is een Relay Attack niet meer mogelijk. 

U merkt niets in het dagelijkse gebruik van uw autosleutel.

Hoe te installeren

Het installeren van Sleeping Battery is heel eenvoudig.

U hoeft alleen maar de normale 2032 of 2450 batterij in uw autosleutel te vervangen voor Sleeping Battery en uw auto is beveiligd tegen Relay Attack. 

De techniek

Sleeping Battery heeft een geïntegreerde microchip en bewegingssensor. De batterij ziet er daarom precies hetzelfde uit als de normale batterij. Hierdoor zijn er geen aanpassingen aan de sleutel of het voertuig nodig. U merkt niets in het dagelijkse gebruik. 

Meer weten?