opc_loader

Menu

Keyless Entry Sleutel Beveiliging

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Aanmelden

.

Welkom bij Barsema Recreatie. Volg ons op: Facebook, Instagram & Youtube voor informatie en aanbiedingen. Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt u graag op weg.

ENDURO RANGEERSYSTEEM EM313

Artikelnummer: 91610

CARAVAN RANGEERSYSTEMEN

Een caravan is tegenwoordig niet meer compleet zonder een rangeersysteem oftewel mover. Het systeem zorgt ervoor dat je met een afstandsbediening (of smartphone) de caravan op ieder gewenste plek kunt krijgen. Zonder enige inspanning! Enduro heeft zowel vol- als halfautomatische rangeersystemen in het assortiment. Bij een half automatisch rangeersysteem plaats je handmatig de aandrijfrollen tegen de banden door middel van een slinger. Bij een vol automatisch rangeersysteem plaatst de mover zelf de aandrijfrollen tegen de banden (door middel van een afstandbediening of je smartphone). 

Om schokvrij en nauwkeurig te kunnen rangeren zijn de eenvoudig te bedienen afstandsbedieningen van de verschillende type rangeersystemen uitgerust met een soft start- stopsysteem. De soldide aluminium aandrijfrollen zorgen voor optimale grip op de band waardoor de kracht direct wordt overgedragen.

1.099,00

Personalieer uw Caravan of Camper |  Onderhouden is behouden! | Goed voorbereid op reis | Barsema Recreatie | [technische] caravan-, camper- en kampeerartikelen | Snelle levering, vriendelijke service en snelle levering | Vragen?  Whatsapp of mail naar info@barsema-recreatie.nl   |  Bekijk hier onze reviews op Trustpilot! | 

Voorraad:
1 items
EAN
8717809916105
SKU
91610
Beschrijving

ENDURO RANGEERSYSTEEM EM313

Krachtig, halfautomatisch rangeersysteem met een compact design voor caravans tot 2500kg (met 4 motoren).

De EM313  heeft een spatwater en corrosiebestendig dichte behuizing. Met de meegeleverde slinger worden de de aandrijfrollen aan- en afgekoppeld op de band (beide zijden tegelijk). De afstandsbediening heeft een softgrip en eenvoudig te bedienen knoppen.

Dit nieuwe, compacte model rangeersysteem is voorzien van grotere aandrijfrollen zodat er nog meer grip op de band ontstaat.

Op de controlebox en op de afstandsbediening kunnen d.m.v. LED's foutmeldingen worden afgelezen.

Specificaties van de Enduro rangeersysteem EM313

Aansluitspanning

12V DC

Gemiddeld stroomverbruik

20 Ampère

Maximaal stroomverbruik

100 Ampère

Garantie

5 jaar

Materiaal

Gecoat staal + aluminium

Totaalgewicht enkelasser

1900 kg, bij een 18% helling 1900 kg

Totaalgewicht dubbelasser

1900 kg, bij een 18% helling 1900 kg

Gemiddelde snelheid

Ca. 12 cm / sec

Download hier de gebruiksaanwijzing 

Extra informatie
Alternatieve artikelen:
Laatst bekeken items