opc_loader

Menu

Keyless Entry Sleutel Beveiliging

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Aanmelden

.

        Welkom bij Barsema Recreatie. Volg ons op: Facebook, Instagram & Youtube voor informatie en aanbiedingen. Heb je ons nodig? Onze klantenservice helpt u graag op weg.

Wij leveren door geheel Europa, desgewenst op uw reisbestemming zodat u direct verder kunt genieten van uw reis.

   Bienvenidos clientes españoles, Benvenuti clienti italiani,  Willkommen deutsche Kunden, Bem-vindos clientes portugueses, Velkommen danske kunder, Bun venit clienților români, Witamy polskich klientów 

Salora

Reizen met een camper of caravan biedt de vrijheid om de mooiste plekken te ontdekken, maar soms willen we ook ontspannen en genieten van wat entertainment. Hier komen Salora televisies in het spel, en ze blijken een perfecte aanvulling te zijn voor reisliefhebbers die onderweg niets willen missen. In dit kort essay zullen we de voordelen van Salora televisies voor campers en caravans bespreken.

Salora is een gevestigde naam in de wereld van consumentenelektronica en staat bekend om zijn hoogwaardige, betrouwbare producten. Hun televisies voor campers en caravans zijn geen uitzondering. Ze combineren draagbaarheid, efficiëntie en functionaliteit, waardoor ze de ideale metgezel zijn voor reizigers.

Een van de belangrijkste voordelen van Salora televisies is hun compacte formaat. Deze televisies zijn ontworpen met de beperkte ruimte in campers en caravans in gedachten. Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn gemakkelijk te monteren of op te bergen, zodat ze niet in de weg staan tijdens het reizen.

Salora televisies zijn ook energiezuinig. Ze verbruiken weinig stroom, wat essentieel is als je vaak op plekken staat waar de stroomvoorziening beperkt is. Je kunt dus zonder zorgen naar je favoriete programma's of films kijken zonder je zorgen te maken over het energieverbruik.

De beeld- en geluidskwaliteit van Salora televisies is opmerkelijk. Ondanks hun compacte formaat leveren ze scherpe beelden en helder geluid. Dit zorgt voor een meeslepende kijkervaring, zelfs als je midden in de natuur bent.

Een ander voordeel is de veelzijdigheid van Salora televisies. Ze zijn uitgerust met verschillende aansluitmogelijkheden, waaronder HDMI- en USB-poorten. Dit betekent dat je eenvoudig andere apparaten, zoals een externe harde schijf of gameconsole, kunt aansluiten voor nog meer entertainmentopties.

Salora televisies worden vaak geleverd met een handige afstandsbediening en ingebouwde tuner, waardoor je toegang hebt tot digitale televisiezenders zonder extra apparatuur. Dit maakt het gemakkelijk om op de hoogte te blijven van het nieuws of om je favoriete programma's te volgen, waar je ook bent.

In conclusie bieden Salora televisies een perfecte oplossing voor reizigers die graag van entertainment willen genieten in hun camper of caravan. Hun compacte formaat, energiezuinigheid, beeld- en geluidskwaliteit, veelzijdigheid en gebruiksgemak maken ze de ideale metgezel voor avonturiers die de wereld willen verkennen zonder hun favoriete shows en films op te geven. Met Salora televisies aan boord, wordt reizen nog leuker.

Ontdek de geschiedenis van Salora

Het Scandinavisch minimalisme en de Nederlandse nuchterheid: een krachtige combinatie die je terugvindt in onze mooie producten.

1928

Het ontstaan van SALO-RA

De historie begint in 1928 in Salo (Finland), waar de heren Nordell en Koskinen kristalontvangers bouwden voor de nieuwe Finse radiozender. Snel volgden andere radio’s met batterijvoeding en in 1930 met netvoeding. In 1945, na de Tweede Wereldoorlog, werd het bedrijf omgedoopt tot SALORA O.Y. De naam was een combinatie van de stad SALO en het product Radio. SALORA groeide en met 300 mensen werden jaarlijks 15.000 radio’s geproduceerd.

1957

Start met produceren van televisies

In 1957 startte SALORA met de productie van televisies en in het begin van de zeventiger jaren werden met 2.000 mensen 1.000 tv’s per dag geproduceerd. Eind vijftiger jaren werd begonnen met draadloze telefoons voor het leger en de spoorwegen. In 1966 kwam ook de export van tv’s naar Zweden op gang. Eind jaren 70 was 60% van de productie bestemd voor export. In 1978 werd er een samenwerkingsverband gesloten met NOKIA – onder de naam “MOBIRA” voor de productie van mobiele telefoons.

1981

Intrede in de Europese markt

In 1981 werden monitoren voor IBM in productie genomen. Daarna, in 1982, werd de mobiele telefoon divisie overgedragen aan NOKIA en in 1984 kocht NOKIA een meerderheid van de aandelen SALORA. In datzelfde jaar ging SALORA tv’s maken voor een bekend Japans merk, voor de gehele Europese markt. In 1992 werd SALORA in z’n geheel overgenomen door NOKIA.

2006

Uitbreiding consumentenelektronica

Begin 2006 wordt SALORA overgenomen door Salora International BV. Vanaf deze periode houdt Salora zich vooral bezig met het produceren van televisies, (draagbare) DVD-spelers, en audio-producten. Later werd het assortiment uitgebreid met actioncamera’s en dashcams.

2018

Introductie witgoed

Sinds 2018 produceert Salora naast consumentenelektronica ook diverse witgoedproducten. Voor wasmachines, wasdrogers, koelkasten, diepvriezers, magnetrons en vaatwassers kun je tegenwoordig ook bij Salora terecht.

7 Artikelen

Onze merken