opc_loader

Menu

Keyless Entry Sleutel Beveiliging

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Aanmelden

.

Welkom bij Barsema Recreatie. Volg ons op: Facebook, Instagram & Youtube voor informatie en aanbiedingen

Truma

Truma – De onderneming in een oogopslag

Internationaal succes door innovatie en inzet

Zo goed als elke caravanner in Europa kent Truma. Sinds het bedrijf in 1949 door Philipp Kreis is opgericht, bieden zijj accessoires voor caravans en campers aan. In ruim 70 jaar ontwikkelde Truma zich tot een internationaal succesvol bedrijf, dat nog steeds door de eigenaars zelf wordt geleid.

Destijds is het allemaal begonnen met een gaslamp, die de oprichter zelf in de woonkamer heeft ontworpen en gebouwd. Vandaag de dag is Truma systeemleverancier van verwarmingen, airconditioningsystemen, warmwatertoestellen, movers en de gasinstallatie in de caravan. Sinds de introductie van het Truma iNet System wordt het onderling digitale verbinden van apparatuur ook in het dagelijkse kampeerleven de normale gang van zaken – en het zoeken naar innovatieve ideeën gaat dag in, dag uit verder. Daarbij hebben zij veel plezier van het feit dat veel van hun medewerkers zelf enthousiaste kampeerders zijn: ze ontwikkelen niet alleen producten, ze gebruiken ze ook zelf.

Waar Truma voor staat

Truma is sinds meer dan 70 jaar toonaangevend accessoiresspecialist op het gebied van kampeervakanties met de caravan. Al in 1961 hebben ze de 'eerste officieel erkende caravanverwarming' ontwikkeld en kamperen in de winter daarmee überhaupt pas mogelijk gemaakt. Tot op de dag van vandaag zijn producten van Truma uit het dagelijkse kampeerleven niet meer weg te denken.

472 artikelen